Vyöhyketerapiaa Porissa ja Ulvilassa

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha kokemusperäiseen tietoon perustuva hoitomuoto, jota on harjoitettu eri puolilla maapalloa. Vyöhyketerapia perustuu siihen, että ihminen heijastuu pienoiskoossa jollekin kehonsa osa-alueelle. Näitä heijastealueita/vyöhykkeitä on korvissa, käsissä ja jalkapohjien/-terien alueella. Näiden heijastealueiden käsittelyllä voit saada yhteyden kehosi omiin parantaviin ja rentouttaviin voimiin.

Pääasiallisesti vyöhyketerapiahoidossa käsitellään jalkapohjien/-terien heijastealueita, mutta hoitoa voidaan tehostaa ja syventää käsittelemällä lisäksi myös käsien tai korvien heijastealueita. Vyöhyketerapia on rentouttavaa ja lempeää ja se tehdään hellän kosketuksen, painelun ja hieronnan avulla.

Vyöhyketerapiaan voidaan yhdistää myös erikoistekniikoita, kuten esim. hieronta, jalkojen energiaratahieronta, lymfastimulaatio, akupisteiden ja/tai meridiaanien käsittely. Hoitoon voidaan yhdistää myös turve-, aroma-,  ravinto-, fyto-, kukka-, jalokivi-, ja rentoutusterapiaa.

Vyöhyketerapialla on saatu hyviä hoitotuloksia erityisesti stressiperäisten häiriöiden hoidossa. Sitä voidaan suositella monenlaisista vaivoista kärsiville ihmisille. Yleisimpiä hoidettavia oireita ovat ruuansulatukselliset häiriöt, ummetus ym. suolisto-ongelmat, erilaiset kiputilat, päänsärky, erilaiset tuki- ja liikuntaelinongelmat (niska-hartiaseudun ongelmat, iskiasvaivat), hormonaaliset ongelmat (esim.vaihdevuosivaivat), turvotus ja unettomuus.

  • Sarjahoidot tehostavat ja syventävät hoidon vaikutuksia. Hoitokertojen määrä ja tiheys on aina yksilöllinen ja hoitokertojen määrään vaikuttavat useat eri tekijät.
  • Vyöhyketerapiaa voidaan käyttää myös rentouttavana hemmotteluhoitona tai ennaltaehkäisevästi hyvinvointisi tueksi jo ennen kuin varsinaisia ongelmia kehossa ilmenee.
  • Hoito aloitetaan merisuola-jalkakylvyllä. Sen aikana käymme läpi tilanteesi ja toiveet/tavoitteet hoidon suhteen. Käymme läpi myös mahdolliset hoidossa huomioitavat terveydentilaasi liittyvät asiat.

60min 55€  90min 75€